TSG – The Specialist Group

Iedere technisch uitdaging tot een succes maken. Dat is de missie van alle brands binnen TSG. Door het gespecialiseerd detacheren van technische specialisten in alle sectoren leveren zij de key-factor voor dat succes: de mensen.

Deze specialisten staan aan de basis van techniek. Zij hebben de power om elke technische uitdaging te laten slagen. Voor alle brands binnen TSG staan deze specialisten dan ook centraal. Wanneer zij hun werk met plezier, vertrouwen en enthousiasme kunnen uitvoeren wordt succes behaald. Voor de specialisten en de opdrachtgevers.

Dat realiseren is wat alle brands binnen TSG drijft. Het vinden van de juiste uitdaging voor ‘onze’ technische specialisten is de sleutel tot hun werkgeluk, tot een succesvol project en tot de groei van de sector. Maar bovenal is het wat onze technische specialisten verdienen.

Onze bouwstenen

Hoewel gespecialiseerd kennen alle brands binnen TSG dezelfde fundering. Elke dag werken zij aan de verbetering, groei en ontwikkeling van al hun relaties; de specialisten, de opdrachtgevers en hun eigen organisatie. Toewerken naar dat doel doen ze aan de hand van onze gezamenlijke bouwstenen. Dat zijn de waarden waar onze brands voor staan en die ze uitdragen in al hun werkzaamheden.

Kwaliteit

Alle technische specialisten kunnen vertrouwen op een uitdagende, veilige en passende werkplek. Andersom kunnen onze opdrachtgevers vertrouwen op de juiste specialisten. Dat wederzijdse vertrouwen is essentieel voor de kwaliteit van werkzaamheden van onze brands. Het maakt ons en onze brands de betrouwbare partner waar iedereen terugkeert.

Ondernemerschap

Kansen zien waar anderen ze missen en ze benutten waar anderen eraan voorbij gaan. Kansen voor de eigen groei en ontwikkeling maar bovenal die van de technische specialisten.

Plezier

Je hebt plezier in je werk als je op je plek bent. Als je waarde toevoegt, je talenten kunt benutten en je verder kunt ontwikkelen. De plek vinden waar dat kan, voor technische specialisten in ieder veld, is waar de brands binnen TSG zich voor inzetten.